Burendag dorpsteam Reeuwijk-Brug

Reeuwijk-Brug – Op het parkeerterrein bij de ingang van Zalencentrum De Brug organiseert het Dorpsteam Reeuwijk-Brug vandaag, zaterdag 25 september, een Burendag. Bedoeld voor alle inwoners van Reeuwijk-Brug.

Er zijn niet alleen een aantal Oud Hollandse spellen te doen, maar het Huis van Alles heeft lekkere buitenlandse hapjes en er is koffie. Ook het repair café is aanwezig.

DeltaFiber deelt gratis poffertjes uit.

Het mobiele afvalbrengstation van Cyclus is van 10 tot 2 uur ook aanwezig voor het eenmalig gratis wegbrengen van uw afval. De gemeente heeft een stand van waaruit gratis knijpers en zakken worden uitgegeven voor het verwijderen van zwerfvuil.

De resultaten van de twee jaar geleden gehouden enquête voor het opstellen van een toekomstvisie zijn verwerkt tot een Dorpsvisie Reeuwijk-Brug in 2030 en kunt u ophalen in de vorm van een flyer. De visie zal in november aan de gemeente worden aangeboden.

LET OP: er gelden nog coronamaatregelen voor de toegang. Het terrein is afgezet en u kunt er alleen op als u zich kunt legitimeren en een QR vaccinatiecode kunt laten zien. Een papieren vaccinatiebewijs en een herstelbewijs of een recente negatieve zelftest, geeft ook toegang.

De leden van het Dorpsteam zijn herkenbaar aan het logo op hun hesje.

COLUMNS

Herziening of bezinning
Cornelis Hagen

Herziening of bezinning

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter