Burendag in Huis van Alles

Bodegraven – Poffertjes zijn de verbindende factor vandaag, want net als bij de Burgendag in Reeuwijk-Brug kunnen we ook in Bodegraven smullen. Op zaterdag 25 september organiseert het Huis van Alles Bodegraven, Buurthuis Vromade van 11:00 tot 14:30 uur Burendag! Tijdens Burendag zetten zij de deuren wagenwijd open zodat buren kennis kunnen maken met de activiteiten van het buurthuis en natuurlijk met andere mensen uit de buurt.

Het Huis van Alles is een ontmoetingsplaats voor en door mensen uit de buurt. Het hele jaar door zijn er leuke, interessante maar ook veel informatieve activiteiten. Van een creatieve inloop en yoga tot de papierwinkel.Iedereen is van harte welkom om langs te komen bij het Huis van Alles aan de Vromade 1b. Aanmelden is niet nodig, maar voor iedere activiteit kunnen er niet meer mensen meedoen dan er stoelen zijn. Dit in verband met de corona maatregelen.

Benieuwd naar het programma?

De hele dag kan je:

  • 11:00 uur – 14:30 uur Poffertjes van de Tuktukfabriek voor € 1,-
  • 11:00 uur – 14:30 uur Verkoop van zelfgemaakte kaartjes
  • 11:00 uur – 14:30 uur Schilder mee aan de muurschildering in het Huis van Alles!

Ook kan je meedoen aan verschillende activiteiten:

  • 11:00 uur – 12:00 uur Proef hapjes uit een andere cultuur!
  • 11:00 uur – 11:45 uur Workshop decoratie vogelhuisje
  • 12:00 uur – 13:00 uur Workshop stijldansen
  • 13:00 uur – 1:.00 uur Henna tattoo zetten
  • 12:30 uur – 13:15 uur Workshop decoratie vogelhuisje
  • 13:30 uur – 14:00 uur Stoel aerobic

COLUMNS

Herziening of bezinning
Cornelis Hagen

Herziening of bezinning

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter