Kerkdiensten bijna als vóór corona

Bodegraven-Reeuwijk – Diensten in de Dorpskerk en de Ontmoetingskerk te Bodegraven, in de Bethlehemkerk en de Brugkerk te Nieuwerbrug en in de Hervormde Kerk en de Gereformeerde Kerk te Waarder kunnen vanaf zondag 26 september worden bijgewoond zonder aanmelding vooraf en grotendeels zonder 1,5 meter-afstandsregel.

Dit valt op te maken uit berichtgeving op de websites van Hervormd Bodegraven-Nieuwerbrug, de protestantse gemeenten Emmaüs (Bodegraven) en Nieuwerbrug (Brugkerk), de Hervormde Gemeente Waarder en de Gereformeerde Kerk Waarder. Deze geloofsgemeenschappen maken deel uit van de Protestantse Kerk Nederland.

Bij andere kerken in Bodegraven-Reeuwijk is nog niet duidelijk hoe de coronaregels vanaf 25 september zijn versoepeld.

Foto: Nieuwerbrug met rechts de Brugkerk.

COLUMNS

Herziening of bezinning
Cornelis Hagen

Herziening of bezinning

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter