Dames welkom bij open repetitie Koor Fabulous

Bodegraven – Na een roerige tijd door corona, waarin repetities op 1,5 meter afstand met lagere bezetting en online repetities elkaar afwisselden, konden de dames van Koor Fabulous! op maandagavond 27 september eindelijk weer écht live met elkaar van start gaan. Blij dat het koor ondanks corona haar bestaansrecht heeft weten te behouden – wat voor veel verenigingen helaas geen vanzelfsprekendheid is gebleken – werd de draad met ca. 35 zangeressen en dirigent Tanja van Dijk-Lutke vol enthousiasme weer opgepakt.

Het was voor de dames een fijn, gezellig muzikaal weerzien; het voelde écht weer als vanouds, aldus de leden. Het repertoire – bestaande uit met name popsongs, maar ook andere muziekstijlen – werd afgestoft en opgefrist en vrolijke nieuwe ‘inzingers’ werden enthousiast ingestudeerd. Ook de nieuwe repetitieruimte in IKC Schatrijk (voorheen de Pax Christischool) viel goed in de smaak. Bovendien had dirigente Tanja het afgelopen 1,5 jaar ook niet stilgezeten en verraste zij de zangeressen met haar nieuw verworven pianovaardigheden, waardoor zij het koor nu nóg beter op piano kan begeleiden. Kortom: de toon is gezet voor een mooi, nieuw muzikaal seizoen voor Koor Fabulous!

Klinkt dit jou als muziek in de oren en ben je benieuwd of zingen bij dit koor ook iets voor jou is? Dan is er goed nieuws: Fabulous! heeft nog ruimte voor nieuwe leden! Om geïnteresseerde dames de gelegenheid te geven te ervaren hoe het is om met deze fijne groep zangeressen samen te zingen in een gezellige sfeer, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen, organiseert Koor Fabulous! op maandagavond 4 oktober een open repetitie. Deze open repetitie is van 20.00 – 22.00 uur in de nieuwe repetitieruimte in IKC Schatrijk, Eendrachtsweg 30 in Bodegraven.

Wil jij gebruikmaken van deze ‘fabuleuze’ gelegenheid om kennis te maken met Koor Fabulous!? Meld je dan van tevoren even aan bij voorzitter Joyce Smid, e-mail:  info@koorfabulous.nl of telefoon: 06-23888193.

Kijk voor meer informatie over het koor of over de inhoud van de open repetitie ook eens op www.koorfabulous.nl of Facebook.

COLUMNS

Herziening of bezinning
Cornelis Hagen

Herziening of bezinning

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter