Zeer geslaagde burendag op de Vossestaart/Vogelmuur

Ontmoet en leer je (nieuwe) buren kennen.

Bodegraven – Jannie, Hettie en Asha kunnen zeer tevreden terugkijken op een geslaagde Burendag in de Vossestaart/Vogelmuur. Meer dan 40 buurtjes hebben geholpen om de straat nog meer te verfraaien en te voorzien van plantjes.

Na alle werkzaamheden was het een gezellig samenzijn met heel veel hapjes, drankjes, soep, salades, kipborrelhapjes en taart. De buurt heeft alles zelf klaargemaakt. Hoe mooi is dat. Ook de kleintjes die goed geholpen hebben met hun gietertjes en schepjes hebben genoten van stoepkrijten, een springkussen en veel lekkers.

Een geslaagde burendag, die de saamhorigheid heeft benadrukt en het buurtje nog socialer en gezelliger heeft gemaakt.

COLUMNS

Herziening of bezinning
Cornelis Hagen

Herziening of bezinning

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter