Sunday Half Hour (SHH)

Op zondag 23 januari organiseert de jongerendienst commissie van de Protestantse Gemeente Emmaüs om 11.30 uur weer een online SHH dienst vanuit de Ontmoetingskerk. Dominee Erick Versloot zal deze dienst voorgaan en Twenty4Eleven verzorgt de muziek. Het thema zal zijn : Toevaltreffers; engelen onder ons. Heb jij wel eens engelen gezien? In de bijbel komen ze voor van de eerste tot de laatste bladzijden. Hebben ze vleugels? Kunnen het ook mensen zijn als jij en ik?

Er mogen helaas nog geen mensen in de kerk aanwezig zijn, maar we hopen dat ook jij online met ons mee kijkt!! De link hiervoor vind je op de website van de kerk  www.pge.nu

COLUMNS

Mesdagstraat afsluiting.
Column, Cornelis Hagen

Mesdagstraat afsluiting.

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter