Nieuwerbrug vergroent

DIGITALEBODEGRAAFSEKRANT

Nieuwerbrug – Een groepje Nieuwerbruggers heeft de handen ineen geslagen; Esther Hendriks, Jennifer de Bruin en Flip van der Winden willen gezamenlijk hun woningen en het dorp verduurzamen. Ze denken hierbij aan groene daken, een groen plantsoen en/of geveltuintjes. 

Esther Hendriks, Jennifer de Bruin en Flip van der Winden

Ze zoeken nog meer buurtgenoten om hun huis en omgeving te verduurzamen. Samen is het makkelijker, gezelliger en voordeliger. Zo wordt uitgezocht welke oplossingen en leveranciers er zijn en hoe er burenkorting te regelen is. Dit initiatief wordt ondersteund door de gemeente en door Stichting Buurkracht.

Binnenkort krijgen alle inwoners van Nieuwerbrug het verzoek om een vrijblijvende vragenlijst in te vullen om de wensen te inventariseren. Nieuwsgierig? Heeft u vragen of wilt u meehelpen? Stuur een berichtje naar buurkrachtnieuwerbrug@gmail.com. Esther, Jennifer en Flip zien uw reactie graag tegemoet!

Om op de hoogte te blijven van dit project is er een Buurkracht-app. De app vindt u in de app-store op uw telefoon of tablet. Nadat u uzelf heeft aangemeld, kunt u op postcode zoeken naar het project in uw buurt. Het project op uw computer bekijken kan ook. Ga dan naar  app.buurkracht.nl

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter