Kickboksgala in Almere


Zaterdag 21 mei reizen Ezra Slappendel en Yesper Schouten samen met hun trainers en fans af naar Almere voor een kickboksgala bij de Bonjasky Academy. Beide heren komen uit voor Sportcentrum ReBo, gevestigd in de Prins Bernhardstraat te Bodegraven. Ezra zal zijn eerste jeugdpartij draaien en Yesper zal een C-klasse partij draaien. Extra bijzonder is dat Yesper zo’n 7 jaar geleden ook al te gast was om te vechten bij Remy Bonjasky en nu dus terugkeert voor een volwassen partij. Beide jongens trainen hard en zijn er klaar voor.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Sportcentrum ReBo of aan de deur in Almere. 

COLUMNS

Mesdagstraat afsluiting.
Column, Cornelis Hagen

Mesdagstraat afsluiting.

Advertentie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter