Nieuwerbrug koos voorrr…6 september 2022

Op dinsdagavond 6 september wordt er weer een avond georganiseerd in het Wierickehuis waarin de bewoners van Nieuwerbrug in gesprek gaan met vertegenwoordigers van de politieke partijen en het college van Bodegraven-Reeuwijk.

Presentator Pepijn van de Burgt neemt ons, samen met de door de Nieuwerbruggers gekozen politici, mee in de politieke wereld. Maar dan in de taal die we allemaal spreken! We willen graag in gesprek gaan over wat voor ons belangrijk is in Nieuwerbrug. Waar zijn onze kostbare stemmen nu eigenlijk naartoe gegaan en wat zouden we willen veranderen in ons dorp?

Het belooft weer een verhelderende en vermakelijke avond te worden. Politici en bewoners kunnen hun zegje doen. Korte filmpjes en live muziek zorgen voor wat humor en lucht op de avond. Voor de eerste keer zal ook de “Geen Gelul Prijs” uitgereikt worden! Daar wil toch iedereen bij zijn!

Nieuwerbrug koos voorrr… vindt plaats in het Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1 Nieuwerbrug. De zaal gaat open om 19.30, aanvang van het programma om 20.00.

MEER

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter